Bemutatkozás

Fűző- és lyukasztógépek gyártása

A SAX márkanév

széles körben ismert Magyarországon és egész Európában is, az irodai felhasználók körében.

A SAX fűző- és lyukasztógépeket az igényes forma, a megbízható működés és a hosszú élettartam jellemzi. A SAX tervezői folyamatosan fejlesztik a termékeket, a gyártást. A termékválasztékban megtalálhatók a magas minőségű, igényes termékek mellett, az egyszerűbb, olcsóbb, de ugyanúgy kifogástalan működésű termékek is. A kisirodagépek választéka széles, az egyes termékek műszaki paramétereik szerint különböző feladatok ellátására alkalmasak. Minden felhasználó megtalálja az igényeit teljesítő terméket.

A SAX Kft. termékeit korszerű technológiával állítja elő. Elsősorban az automata működtetésű présgépekkel felszerelt alkatrészgyártó műhely, valamint a festő műhelyben alkalmazott porfestési (szinterezési) eljárás képvisel korszerű hatékony technológiát.

A SAX Irodaszergyártó Kft.

már több mint 50 éve gyárt irodai fűző- és lyukasztógépeket.

Működése első 20 évben szövetkezeti keretek között, az azóta eltelt időben pedig önálló vállalkozásként.

A gyártott termékek száma lyukasztógépekből éves szinten meghaladja az 500.000 darabot, fűzőgépek esetében ez a szám 200.000 darab. A gyártott termékek felerészben Magyarországon, felerészben exportban kerülnek értékesítésre.

A "SAX" márkanevű irodai fűző- és lyukasztógépek gyártása 1967-ben indult el Pomázon, az akkori Írószer Szövetkezetben. A licencadó osztrák Heinrich Sachs KG és gyártást végző magyar ICO Író- és Irodaszereket gyártó Zrt. 1991-ben alapították a SAX Irodaszergyártó Kft-t.

Cégadatok

SAX Irodaszergyártó Kft.

H-2013 Pomáz, ICO út 5.

GPS: Hosszúság: 19,039847 Szélesség: 47,642090

A SAX Kft az ICO Zrt. főbejáratán keresztül közelíthető meg, a SAX Kft az ICO Zrt. telephelyén belül működik.

Cégjegyzékszám: 13-09-064845

Adószám: 10659791-2-13

Többet akar tudni a bérmunka szolgáltatásainkról, paraméterekről, árakról?

Hívja a +36 26 527 373 -es telefonszámot, készséggel segítünk!